Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Calisweats.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Denne adresse står også på følgesedlen i din pakke. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Når varen er modtaget på lageret (på købers regning) modtager kunden ligeledes penge retur eller en ny vare.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til CaliSweats at vurdere varens stand.